nieuws

Scheybeeck stapt in Hillen0x26Roosen

bouwbreed

-De Beverwijkse Scheybeeck Groep, moedermaatschappij van onder meer Smit’s Bouwbedrijf B.V., heeft een belang van 60 procent verworven in de projectontwikkelingstak van bouwbedrijf Hillen0x26Roosen. Tevens is afgesproken dat Scheybeeck in 2011 volledig eigenaar wordt van Hillen0x26 Roosen Projectontwikkeling B.V. en dan mogelijk ook de bouwtak van Hillen0x26Roosen overneemt.

-De Beverwijkse Scheybeeck Groep, moedermaatschappij van onder meer Smit’s Bouwbedrijf B.V., heeft een belang van 60 procent verworven in de projectontwikkelingstak van bouwbedrijf Hillen0x26Roosen. Tevens is afgesproken dat Scheybeeck in 2011 volledig eigenaar wordt van Hillen0x26 Roosen Projectontwikkeling B.V. en dan mogelijk ook de bouwtak van Hillen0x26Roosen overneemt.
Scheybeeck bestaat uit een dienstverleningtak (met de BUKO Bedrijven en Flash Services) en een bouw-en projectontwikkelingstak (met Smit’s Bouwbedrijf).
Beide takken genereren gezamenlijk een jaaromzet van 210 miljoen euro. Er werken in totaal 700 medewerkers.

Reageer op dit artikel