nieuws

Regenmaker in Sneek

bouwbreed Premium

Sneek -Nog even slopen en dan ligt hier een parkeerterrein, in afwachting van een definitieve bestemming. De voormalige verffabriek van CPS-Color, voorheen Flexa, aan de Houkesloot in Sneek ligt zo goed als tegen de vlakte, maar de klus is nog niet geklaard. De aanhoudend stevige wind zorgde voor een zodanige stofoverlast, dat het Groninger sloop- en recyclingbedrijf Spandauw uiteindelijk een krachtige beregeningsinstallatie heeft neergezet. Op de foto wordt die door Spandauw-medewerker Alwin Bakker ingeregeld. Eerder nog moest de plaatselijke brandweer te hulp snellen na klachten van omwonenden.

Sneek -Nog even slopen en dan ligt hier een parkeerterrein, in afwachting van een definitieve bestemming. De voormalige verffabriek van CPS-Color, voorheen Flexa, aan de Houkesloot in Sneek ligt zo goed als tegen de vlakte, maar de klus is nog niet geklaard. De aanhoudend stevige wind zorgde voor een zodanige stofoverlast, dat het Groninger sloop- en recyclingbedrijf Spandauw uiteindelijk een krachtige beregeningsinstallatie heeft neergezet. Op de foto wordt die door Spandauw-medewerker Alwin Bakker ingeregeld. Eerder nog moest de plaatselijke brandweer te hulp snellen na klachten van omwonenden.
Het op 1 augustus te openen parkeerterrein is sinds eind januari eigendom van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord uit Gorredijk, Bouwfonds Property Development uit Zwolle en de plaatselijke woningbouwvereniging De Wieren, die zich gezamenlijk gaan beraden over de toekomstige ontwikkeling van deze aan de rand van het Sneker centrum gelegen locatie.
Foto: Persbureau Noordoost, tekst: Pieter de Mos

Reageer op dit artikel