nieuws

Order van half miljardvoor Skanska

bouwbreed

Skanska heeft een vervolgorder ter waarde van 352,7 miljoen euro gekregen voor de modernisering van zuiveringsinstallatie Newton Creek in New York. De werkzaamheden starten deze zomer en worden in 2012 afgerond. Skanska staat voor de taak diverse bestaande voorzieningen af te breken en de zuivering in te richten naar nieuwe standaards. Samen met eerdere orders brengt Newton Creek voor de Zweden 478 miljoen euro in het laadje.

Skanska heeft een vervolgorder ter waarde van 352,7 miljoen euro gekregen voor de modernisering van zuiveringsinstallatie Newton Creek in New York. De werkzaamheden starten deze zomer en worden in 2012 afgerond. Skanska staat voor de taak diverse bestaande voorzieningen af te breken en de zuivering in te richten naar nieuwe standaards. Samen met eerdere orders brengt Newton Creek voor de Zweden 478 miljoen euro in het laadje.

Reageer op dit artikel