nieuws

Ongeval

bouwbreed Premium

Ongeval

Met man en macht zoeken hulpdiensten in de Arabische stad Ajman naar slachtoffers van een ernstig bouwongeval. Zes doden zijn inmiddels geborgen. Een zevende persoon is zwaargewond opgenomen in een ziekenhuis. Vermoedelijk bevinden zich nog eens zes mensen onder het puin. Het ongeluk gebeurde toen een vloer van een hotel in aanbouw door onbekende oorzaak instortte..

Met man en macht zoeken hulpdiensten in de Arabische stad Ajman naar slachtoffers van een ernstig bouwongeval. Zes doden zijn inmiddels geborgen. Een zevende persoon is zwaargewond opgenomen in een ziekenhuis. Vermoedelijk bevinden zich nog eens zes mensen onder het puin. Het ongeluk gebeurde toen een vloer van een hotel in aanbouw door onbekende oorzaak instortte..

Reageer op dit artikel