nieuws

Materiële hulp aan China

bouwbreed Premium

Materiële hulp aan China

ShanghaiNa de aardbeving medio mei in de Chinese provincie Sichuan hebben producenten in de transport- en materieelsector hulp aangeboden. Zo doneert bandenleverancier Bridgestone 30 miljoen yen voor directe hulpverlening aan de slachtoffers en liet New Holland Construction vanuit Italië een B95 graaflaadcombinatie overbrengen. JCB snelde vanuit een fabriek in Shanghai te hulp met zes 3CX-graaflaadcombinaties inclusief machinisten. Zij worden, zoals op deze foto is te zien, in eerste instantie ingezet om aanmeerplaatsen voor pontons vrij te maken en de grond voor tentenkampen te egaliseren. Zowel New Holland als JCB voelt zich sterk betrokken bij de aardbevingsramp, mede omdat ze steeds meer zakelijke belangen hebben in China..

ShanghaiNa de aardbeving medio mei in de Chinese provincie Sichuan hebben producenten in de transport- en materieelsector hulp aangeboden. Zo doneert bandenleverancier Bridgestone 30 miljoen yen voor directe hulpverlening aan de slachtoffers en liet New Holland Construction vanuit Italië een B95 graaflaadcombinatie overbrengen. JCB snelde vanuit een fabriek in Shanghai te hulp met zes 3CX-graaflaadcombinaties inclusief machinisten. Zij worden, zoals op deze foto is te zien, in eerste instantie ingezet om aanmeerplaatsen voor pontons vrij te maken en de grond voor tentenkampen te egaliseren. Zowel New Holland als JCB voelt zich sterk betrokken bij de aardbevingsramp, mede omdat ze steeds meer zakelijke belangen hebben in China..

Reageer op dit artikel