nieuws

Langzaam zakt het doek

bouwbreed

In IJmuiden komt de door Dura Vermeer Bouw gebouwde woontoren De Komeet van woningbouwproject Stadspark langzaam uit de steigers tevoorschijn. Het door Dura Vermeer Vastgoed en Dura Vermeer Bouw Rotterdam ontwikkelde project is opgedeeld in vijf deelplannen met in totaal 111 eengezinswoningen, 92 appartementen, een basisschool en een huisartsenpraktijk. Het door Klunder Architecten uit Rotterdam ontworpen appartementencomplex biedt ruimte aan 60 appartementen. Tijdens de bouw van de 45 meter hoge toren ontnamen de in de kleuren van Dura Vermeer geverfde steigerdoeken het zicht op de werkzaamheden.

In IJmuiden komt de door Dura Vermeer Bouw gebouwde woontoren De Komeet van woningbouwproject Stadspark langzaam uit de steigers tevoorschijn. Het door Dura Vermeer Vastgoed en Dura Vermeer Bouw Rotterdam ontwikkelde project is opgedeeld in vijf deelplannen met in totaal 111 eengezinswoningen, 92 appartementen, een basisschool en een huisartsenpraktijk. Het door Klunder Architecten uit Rotterdam ontworpen appartementencomplex biedt ruimte aan 60 appartementen. Tijdens de bouw van de 45 meter hoge toren ontnamen de in de kleuren van Dura Vermeer geverfde steigerdoeken het zicht op de werkzaamheden.

Reageer op dit artikel