nieuws

Koopgoot 2 Rotterdam

bouwbreed Premium

Projectontwikkelaar Multivastgoed bouwt in Rotterdam tussen Lijnbaan, Binnenwegplein en Beurstraverse een omvangrijk nieuw winkelcentrum: Koopgoot 2. Het plan van OMA-architecten Rem Koolhaas en Floris Alkemade bestaat uit een enorme kubus die is uitgehold met een systeem van vides. Via de grote gaten komen licht en lucht vanuit verschillende kanten in het gebouw, tot op het winkelplein op niveau-3.> nieuws 2

Projectontwikkelaar Multivastgoed bouwt in Rotterdam tussen Lijnbaan, Binnenwegplein en Beurstraverse een omvangrijk nieuw winkelcentrum: Koopgoot 2. Het plan van OMA-architecten Rem Koolhaas en Floris Alkemade bestaat uit een enorme kubus die is uitgehold met een systeem van vides. Via de grote gaten komen licht en lucht vanuit verschillende kanten in het gebouw, tot op het winkelplein op niveau-3.> nieuws 2

Reageer op dit artikel