nieuws

Kamminga voorzitter taskforce techniek

bouwbreed Premium

FME-CWM-voorzitter Jan Kamminga is door het kabinet benoemd tot voorzitter van de Landelijke Taskforce Technologie, Onderwijs, Arbeidsmarkt (TOA). De taskforce is gevraagd oplossingen te zoeken voor het tekort aan arbeidskrachten in de techniek.

FME-CWM-voorzitter Jan Kamminga is door het kabinet benoemd tot voorzitter van de Landelijke Taskforce Technologie, Onderwijs, Arbeidsmarkt (TOA). De taskforce is gevraagd oplossingen te zoeken voor het tekort aan arbeidskrachten in de techniek.
Onder de landelijke taskforce opereren regionale taskforces. Deze geven aan de hand van de specifieke knelpunten uit de regio aan welke prioriteiten ze leggen en aan welke ondersteuning ze behoefte hebben. Samen met het regionale bedrijfsleven komen er dan maatwerkoplossingen. De eerste regionale TOA’s beginnen in Twente, Zuid-Limburg, Eindhoven en Rotterdam.

Reageer op dit artikel