nieuws

Julianaziekenhuis in handen BPF Bouwinvest

bouwbreed

Gelre Ziekenhuizen heeft de gebouwen en terreinen van het Julianaziekenhuis in Apeldoorn verkocht aan BPF Bouwinvest. De vastgoedonderneming gaat het 4,2 hectare grote terrein in de binnenstad herontwikkelen.

Gelre Ziekenhuizen heeft de gebouwen en terreinen van het Julianaziekenhuis in Apeldoorn verkocht aan BPF Bouwinvest. De vastgoedonderneming gaat het 4,2 hectare grote terrein in de binnenstad herontwikkelen.
De locatie is per openbare tender via een internetveiling verkocht. Welke plannen BPF Bouwinvest met het terrein heeft, is nog niet bekend. Met de plan- en visievorming wordt direct gestart, maar pas halverwege volgend jaar worden grond en gebouwen aan de koper overgedragen. Gelre Ziekenhuizen zal de afdelingen van het Julianaziekenhuis verhuizen naar het Apeldoornse Lukasziekenhuis, dat op dit moment wordt verbouwd. De uitbreiding en renovatie van het Lukasziekenhuis is naar verwachting begin volgend jaar klaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels