nieuws

Imtech haalt voor 47 miljoen orders binnen

bouwbreed Premium

Imtech heeft voor 47 miljoen euro aan orders binnengesleept. Het gaat om opdrachten voor technische oplossingen in milieugerelateerde markten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Dat heeft de technisch dienstverlener gisteren bekendgemaakt. Voor de gemeenten Utrecht en Breda ontwikkelt en installeert het concern een nieuw rioleringsbesturingssysteem.

Imtech heeft voor 47 miljoen euro aan orders binnengesleept. Het gaat om opdrachten voor technische oplossingen in milieugerelateerde markten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Dat heeft de technisch dienstverlener gisteren bekendgemaakt. Voor de gemeenten Utrecht en Breda ontwikkelt en installeert het concern een nieuw rioleringsbesturingssysteem.
In het Britse Hatfield gaat Imtech tientallen afvalwaterzuiveringssystemen uitbreiden en verbeteren. In Surrey neemt de onderneming de capaciteitsuitbreiding van de waterbehandeling van een open wateropslag ter hand.

Reageer op dit artikel