nieuws

Hulpmiddel houdt zak open

bouwbreed

Van Assendelft Hollander Bogaert (VAHB) uit Breda importeert een hulpmiddel voor het openhouden van 60 liter-zakken, zodat zij makkelijk kunnen worden gevuld. Het heet de Pack-Bag en is gepatenteerd. Voorlopig is de Pack-Bag alleen verkrijgbaar bij de filialen van Bouwmaat. Het is een plaat van hoogwaardig polypropyleen met aan de bovenzijde drie uitgespaarde handvatten, om de Pack-Bag te kunnen buigen, in een zak te schuiven en na het vullen eenvoudig uit de zak te kunnen trekken. De hoeken van de plaat zijn afgerond, om te voorkomen dat de zak scheurt. Aan de bovenzijde steekt een deel van de Pack-Bag boven de zak uit. Het polypropyleen is buigzaam en veerkrachtig, zodat de zak mooi rond open blijft staan. De plaat sluit de zak overigens niet geheel af, zodat bij een doorzichtige zak van buitenaf te zien is hoever hij is gevuld. De Pack-Bag is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en blauw. Hij is eenvoudig te reinigen en op te bergen.

Van Assendelft Hollander Bogaert (VAHB) uit Breda importeert een hulpmiddel voor het openhouden van 60 liter-zakken, zodat zij makkelijk kunnen worden gevuld. Het heet de Pack-Bag en is gepatenteerd. Voorlopig is de Pack-Bag alleen verkrijgbaar bij de filialen van Bouwmaat. Het is een plaat van hoogwaardig polypropyleen met aan de bovenzijde drie uitgespaarde handvatten, om de Pack-Bag te kunnen buigen, in een zak te schuiven en na het vullen eenvoudig uit de zak te kunnen trekken. De hoeken van de plaat zijn afgerond, om te voorkomen dat de zak scheurt. Aan de bovenzijde steekt een deel van de Pack-Bag boven de zak uit. Het polypropyleen is buigzaam en veerkrachtig, zodat de zak mooi rond open blijft staan. De plaat sluit de zak overigens niet geheel af, zodat bij een doorzichtige zak van buitenaf te zien is hoever hij is gevuld. De Pack-Bag is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en blauw. Hij is eenvoudig te reinigen en op te bergen.

Reageer op dit artikel