nieuws

Hessenberg

bouwbreed

Waar eens de onlangs gesloopte Hezelpoortgarage in hartje Nijmegen stond, voert Gebroeders Van den Broek uit Wijchen grondwerkzaamheden uit om het terrein klaar te maken voor de komst van nieuwe woningen. Opdrachtgever is Heijmans.

Waar eens de onlangs gesloopte Hezelpoortgarage in hartje Nijmegen stond, voert Gebroeders Van den Broek uit Wijchen grondwerkzaamheden uit om het terrein klaar te maken voor de komst van nieuwe woningen. Opdrachtgever is Heijmans.
Bij het bouwproject De Hessenberg gaan Heijmans en Hendriks ongeveer 180 appartementen realiseren, naast winkelruimte en parkeerfaciliteiten. Het monumentale weeshuis krijgt deels een woningfunctie. Het plan is van de hand van stedenbouwkundige Filip Delanghe.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels