nieuws

Herstel daken Burgers’ Zoo

bouwbreed

Burgers’ Zoo probeert de schade aan de kunststof daken van de themagebieden Bush, Desert en Mangrove zoveel mogelijk te beperken. De hagelbui die afgelopen zondag het oosten van Nederland en delen van de Betuwe teisterde, heeft in het Arnhemse dierenpark voor miljoenen euro’s schade aangericht. De luchtkussens waaruit de daken van Burgers’ Bush, Desert en Mangrove grotendeels zijn opgebouwd, kennen drie folielagen. Alleen de toplaag is op diverse plekken beschadigd. Bezoekers en dieren hebben daardoor geen enkel gevaar gelopen. De drie themagebieden blijven gewoon toegankelijk voor het publiek. Foto: VidiPhoto

Burgers’ Zoo probeert de schade aan de kunststof daken van de themagebieden Bush, Desert en Mangrove zoveel mogelijk te beperken. De hagelbui die afgelopen zondag het oosten van Nederland en delen van de Betuwe teisterde, heeft in het Arnhemse dierenpark voor miljoenen euro’s schade aangericht. De luchtkussens waaruit de daken van Burgers’ Bush, Desert en Mangrove grotendeels zijn opgebouwd, kennen drie folielagen. Alleen de toplaag is op diverse plekken beschadigd. Bezoekers en dieren hebben daardoor geen enkel gevaar gelopen. De drie themagebieden blijven gewoon toegankelijk voor het publiek. Foto: VidiPhoto

Reageer op dit artikel