nieuws

Harde stukjes in mortel verleden tijd

bouwbreed

Goed gemengde mortel zonder harde stukjes, garandeert Soroto de gebruikers van zijn nieuwe handmenger. De mengspiralen zijn langer dan bij andere roermengers en sluiten door hun kegelvorm beter aan op de wand van de speciekuip.

Goed gemengde mortel zonder harde stukjes, garandeert Soroto de gebruikers van zijn nieuwe handmenger. De mengspiralen zijn langer dan bij andere roermengers en sluiten door hun kegelvorm beter aan op de wand van de speciekuip.
De gebruiker hoeft de menger niet meer schuin in de kuip te houden maar kan die gewoon rechtop zetten en met rechte rug op en neer bewegen. “Door de grotere lengte en de kegelvorm mengen de spiralen de mortel 15 tot 20 procent sneller dan concurrerende producten én de conventionele handmengers van Soroto”, zegt Frank Vaqué van de fabrikant uit het Deense Vanløse. “Ook de as van de roermenger is langer dan bij andere fabrikaten en de producten van het eigen merk.” Een extra ring aan de bovenkant van de roermenger helpt de wand van de kuip schoon te houden. Soroto heeft nog geen importeur in Nederland.

Reageer op dit artikel