nieuws

Gefreesd en stabielin één werkgang

bouwbreed Premium

In opdracht van KWS Infra uit Klundert is BEL Wegenbouwservice uit Etten-Leur aan het werk in Made. Het werk betreft het stabiliseren van de berm aan de zanddijk in de Brabantse gemeente. Met behulp van een voor dit werk aangepaste Wirtgen bermfrees wordt bermmateriaal zoals puin, asfaltgranulaat en zand, in één werkgang tot 25 centimeter diep doorgefreesd én gestabiliseerd. Het huidige materiaal in de berm wordt hergebruikt en vormt de basis voor een nieuwe draagkrachtige berm die zijn zanderige uiterlijk behoudt. Foto: Erald van der Aa

In opdracht van KWS Infra uit Klundert is BEL Wegenbouwservice uit Etten-Leur aan het werk in Made. Het werk betreft het stabiliseren van de berm aan de zanddijk in de Brabantse gemeente. Met behulp van een voor dit werk aangepaste Wirtgen bermfrees wordt bermmateriaal zoals puin, asfaltgranulaat en zand, in één werkgang tot 25 centimeter diep doorgefreesd én gestabiliseerd. Het huidige materiaal in de berm wordt hergebruikt en vormt de basis voor een nieuwe draagkrachtige berm die zijn zanderige uiterlijk behoudt. Foto: Erald van der Aa

Reageer op dit artikel