nieuws

Fred Schoorl verlaat Nirov na vijf jaar

bouwbreed

Fred Schoorl vertrekt na vijf jaar als directeur van het Nirov. Hij zet per 1 september 2008 zijn loopbaan voort als directeur strategie bij de ontwikkelende woningcorporatie Ymere. Schoorl volgde in januari 2003 Jaap Modder op als directeur van het Nederlands Instituut voor Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting (Nirov), het grootste netwerk voor professionals die werken aan ruimtelijke ontwikkeling, bouwen en wonen.

Fred Schoorl vertrekt na vijf jaar als directeur van het Nirov. Hij zet per 1 september 2008 zijn loopbaan voort als directeur strategie bij de ontwikkelende woningcorporatie Ymere. Schoorl volgde in januari 2003 Jaap Modder op als directeur van het Nederlands Instituut voor Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting (Nirov), het grootste netwerk voor professionals die werken aan ruimtelijke ontwikkeling, bouwen en wonen.

Reageer op dit artikel