nieuws

Fotogenieke zwerfkei decor Bouw in Beeld

bouwbreed

Met een foto van een zwerfkei op de boulevard van Vlissingen won Antoinette Nausikaä de Bouw in Beeld fotografieprijs 2008. De Edgar Degas Stichting en Ballast Nedam, initiatiefnemers van de wedstrijd, prijzen de fotografe voor haar invulling van het van te voren opgegeven thema ‘Mijn Werk Mijn Plek’. De Bouw in Beeld prijs bestaat uit een bedrag van 10.000 euro. Ruim negentig fotografen deden hun best de onderscheiding te bemachtigen. Tien van hen bereikten de finale. De winnende fotoserie en het werk van de andere finalisten zijn van 19 juni tot en met 12 juli te zien in het Atrium van het stadhuis in Den Haag.

Met een foto van een zwerfkei op de boulevard van Vlissingen won Antoinette Nausikaä de Bouw in Beeld fotografieprijs 2008. De Edgar Degas Stichting en Ballast Nedam, initiatiefnemers van de wedstrijd, prijzen de fotografe voor haar invulling van het van te voren opgegeven thema ‘Mijn Werk Mijn Plek’. De Bouw in Beeld prijs bestaat uit een bedrag van 10.000 euro. Ruim negentig fotografen deden hun best de onderscheiding te bemachtigen. Tien van hen bereikten de finale. De winnende fotoserie en het werk van de andere finalisten zijn van 19 juni tot en met 12 juli te zien in het Atrium van het stadhuis in Den Haag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels