nieuws

Fischer helpt mortel besparen

bouwbreed

Fischer introduceert de injectiemortels FIS V 360 S en UMP 44 in combinatie met de injectiehuls FIS H K/UPM-SH-K. Dat levert een aanzienlijke besparing van mortel op, die kan oplopen tot wel 80 procent. Dat betekent, dat de gebruiker vijfmaal zoveel bevestigingen in baksteen kan realiseren als voorheen. De besparing is mogelijk omdat een kleine boordiameter voldoende is om de maximale belastbaarheid van de FIS V/UPM 44 te bereiken. Het is een oplossing voor geperforeerd en vol metselwerk, maar ook voor onder meer gasbeton.

Fischer introduceert de injectiemortels FIS V 360 S en UMP 44 in combinatie met de injectiehuls FIS H K/UPM-SH-K. Dat levert een aanzienlijke besparing van mortel op, die kan oplopen tot wel 80 procent. Dat betekent, dat de gebruiker vijfmaal zoveel bevestigingen in baksteen kan realiseren als voorheen. De besparing is mogelijk omdat een kleine boordiameter voldoende is om de maximale belastbaarheid van de FIS V/UPM 44 te bereiken. Het is een oplossing voor geperforeerd en vol metselwerk, maar ook voor onder meer gasbeton.

Reageer op dit artikel