nieuws

Extra zitplaatsen

bouwbreed

Medewerkers van aannemer Bouwborg uit Groningen maken in stadion de Euroborg de fundering voor vier nieuwe rijen zitplaatsen. Met de in totaal 2500 extra stoeltjes rondom het speelveld is bij de bouw van het stadion al rekening gehouden. De planning is dat het werk voor de bouwvak wordt opgeleverd. Het aantal zitplaatsen in de Euroborg bedraagt dan 22.500. Foto: Jos Schuurman

Medewerkers van aannemer Bouwborg uit Groningen maken in stadion de Euroborg de fundering voor vier nieuwe rijen zitplaatsen. Met de in totaal 2500 extra stoeltjes rondom het speelveld is bij de bouw van het stadion al rekening gehouden. De planning is dat het werk voor de bouwvak wordt opgeleverd. Het aantal zitplaatsen in de Euroborg bedraagt dan 22.500. Foto: Jos Schuurman

Reageer op dit artikel