nieuws

Dunne stroom vervangt lamellengordijn

bouwbreed

Doorgangen met lamellengordijnen zijn vaak onhandig in het gebruik, vindt Jan Jansen van Airlet Continental uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Hij heeft daarom een alternatief ontwikkeld, een dunne koele luchtstroom als ‘koudegordijn’. Twee krachtige, zuinige ventilatoren blazen koude lucht in een stroom van boven naar beneden. De dikte van het ‘gordijn’ is ongeveer anderhalve centimeter. Het vormt als ‘energy shield’ een handige, zuinige, praktische en stille oplossing. Het product wordt geleverd als pakket en kan door de technische dienst worden aangebracht.

Doorgangen met lamellengordijnen zijn vaak onhandig in het gebruik, vindt Jan Jansen van Airlet Continental uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Hij heeft daarom een alternatief ontwikkeld, een dunne koele luchtstroom als ‘koudegordijn’. Twee krachtige, zuinige ventilatoren blazen koude lucht in een stroom van boven naar beneden. De dikte van het ‘gordijn’ is ongeveer anderhalve centimeter. Het vormt als ‘energy shield’ een handige, zuinige, praktische en stille oplossing. Het product wordt geleverd als pakket en kan door de technische dienst worden aangebracht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels