nieuws

DHV ontfermt zich overzonnecellenfabriek

bouwbreed

DHV neemt het ontwerp op zich van een zonnecellenfabriek in de Belgische stad Tienen. Opdrachtgever is Photovoltech. DHV zorgt zowel voor de architectuur en de bouwtechniek als de gebouw- en procesgebonden installaties. Tevens zijn de Amersfoorters verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding. De uiterlijk 1 januari 2010 op te leveren fabriek krijgt in drie bouwlagen een bruto vloeroppervlak van 26.500 vierkante meter. Uiteindelijk zal het gebouw een productiecapaciteit van 400 megawatt huisvesten.

DHV neemt het ontwerp op zich van een zonnecellenfabriek in de Belgische stad Tienen. Opdrachtgever is Photovoltech. DHV zorgt zowel voor de architectuur en de bouwtechniek als de gebouw- en procesgebonden installaties. Tevens zijn de Amersfoorters verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding. De uiterlijk 1 januari 2010 op te leveren fabriek krijgt in drie bouwlagen een bruto vloeroppervlak van 26.500 vierkante meter. Uiteindelijk zal het gebouw een productiecapaciteit van 400 megawatt huisvesten.

Reageer op dit artikel