nieuws

Chris Bruijnes directeur Meer met Minder

bouwbreed Premium

Chris Bruijnes wordt per 1 juli algemeen directeur van de nieuwe stichting Meer met Minder, het programma waarmee energiebesparing in bestaande gebouwen bereikt moet worden. Hiervoor was hij directeur van Milieu Centraal.

Chris Bruijnes wordt per 1 juli algemeen directeur van de nieuwe stichting Meer met Minder, het programma waarmee energiebesparing in bestaande gebouwen bereikt moet worden. Hiervoor was hij directeur van Milieu Centraal.
Bruijnes vindt dat het anders moet met het energieverbruik in de bestaande gebouwen. Beter, slimmer, slagvaardiger, innovatiever en vooral minder ingewikkeld. Die omslag is nodig om structurele energiebesparing mogelijk te maken, de CO2-uitstoot terug te dringen en duurzame energie te stimuleren.

Reageer op dit artikel