nieuws

Brink helpt scholenaan gezonde lucht

bouwbreed

In de klaslokalen zijn tegen het plafond dikke ronde witte buizen te zien. Naast de schoolborden staan witte kasten in de hoeken van de lokalen. Het is het ventilatiesysteem van Brink Climate Systems in Staphorst. Volgens de leverancier kan het systeem tegen lage kosten in één dag worden geplaatst. Het biedt vraaggestuurde gebalanceerde ventilatie op basis van de hoeveelheid CO2 in het klaslokaal. De juiste hoeveelheid lucht wordt afgevoerd en verse buitenlucht aangevoerd. Een warmtewisselaar zorgt ervoor, dat weinig warmte verloren gaat.

In de klaslokalen zijn tegen het plafond dikke ronde witte buizen te zien. Naast de schoolborden staan witte kasten in de hoeken van de lokalen. Het is het ventilatiesysteem van Brink Climate Systems in Staphorst. Volgens de leverancier kan het systeem tegen lage kosten in één dag worden geplaatst. Het biedt vraaggestuurde gebalanceerde ventilatie op basis van de hoeveelheid CO2 in het klaslokaal. De juiste hoeveelheid lucht wordt afgevoerd en verse buitenlucht aangevoerd. Een warmtewisselaar zorgt ervoor, dat weinig warmte verloren gaat.

Reageer op dit artikel