nieuws

Boxmeer krijgt nieuw woonzorgcomplex

bouwbreed Premium

Zorgcentrum De Elsendonck in Boxmeer maakt plaats voor woonzorgcomplex Weijerstaete. Het gebouw en 110 huisjes worden gesloopt. Daarvoor in de plaats laat Pantein Wonen 117 appartementen en een moderner hoofdgebouw neerzetten. De bouw begint eind dit jaar. In 2011 moet het complex af zijn. De kosten bedragen zo’n 60 miljoen euro. Om te voorkomen dat ouderen tijdelijk naar elders moeten, verloopt het project in fasen. Allereerst is het verzorgingshuis aan bod. Uitvoerder is Gebroeders Van der Heijden BV uit Schaijk.

Zorgcentrum De Elsendonck in Boxmeer maakt plaats voor woonzorgcomplex Weijerstaete. Het gebouw en 110 huisjes worden gesloopt. Daarvoor in de plaats laat Pantein Wonen 117 appartementen en een moderner hoofdgebouw neerzetten. De bouw begint eind dit jaar. In 2011 moet het complex af zijn. De kosten bedragen zo’n 60 miljoen euro. Om te voorkomen dat ouderen tijdelijk naar elders moeten, verloopt het project in fasen. Allereerst is het verzorgingshuis aan bod. Uitvoerder is Gebroeders Van der Heijden BV uit Schaijk.

Reageer op dit artikel