nieuws

Bouwongeval Ajman: zes doden

bouwbreed

Met man en macht zoeken hulpdiensten in de Arabische stad Ajman naar slachtoffers van een ernstig bouwongeval. Zes doden zijn inmiddels geborgen. Een zevende persoon is zwaargewond opgenomen in een ziekenhuis. Vermoedelijk bevinden zich nog eens zes mensen onder het puin. Het ongeluk gebeurde toen een vloer van een hotel in aanbouw door onbekende oorzaak instortte. Foto: Ali Haider/EPA

Met man en macht zoeken hulpdiensten in de Arabische stad Ajman naar slachtoffers van een ernstig bouwongeval. Zes doden zijn inmiddels geborgen. Een zevende persoon is zwaargewond opgenomen in een ziekenhuis. Vermoedelijk bevinden zich nog eens zes mensen onder het puin. Het ongeluk gebeurde toen een vloer van een hotel in aanbouw door onbekende oorzaak instortte. Foto: Ali Haider/EPA

Reageer op dit artikel