nieuws

Boorschroef

bouwbreed

De nieuwe roestvaststalen SL3-boorschroeven van VIBA zijn door het speciaal gevormde sluitplaatje goed te gebruiken om een dikke plaat op een dunne constructie vast te zetten. De gaten hoeven niet te worden voorgeboord en de montage vraagt weinig tijd. Deze schroeven draaien niet uit zichzelf los. Doordat de SL3-boorschroeven in één arbeidsgang zijn aan te brengen zijn relatief grote kostenbesparingen mogelijk.

De nieuwe roestvaststalen SL3-boorschroeven van VIBA zijn door het speciaal gevormde sluitplaatje goed te gebruiken om een dikke plaat op een dunne constructie vast te zetten. De gaten hoeven niet te worden voorgeboord en de montage vraagt weinig tijd. Deze schroeven draaien niet uit zichzelf los. Doordat de SL3-boorschroeven in één arbeidsgang zijn aan te brengen zijn relatief grote kostenbesparingen mogelijk.

Reageer op dit artikel