nieuws

Bewoners dreigen met bezetten N293

bouwbreed

Een bewonersgroep in Roermond dreigt met een bezetting van de weg als de geluidsschermen langs de N293-Noord in Roermond niet snel worden verhoogd en verlengd. De passerende vrachtwagens over deze verbindingsweg tussen de A73 en industrieterrein Roerstreek zijn vanaf de tuinen van de wijk Kitskensberg goed zichtbaar. Bovendien torent de hoogbouw naast de weg boven de schermen uit. De bewonersgroep praat al sinds november hierover met de provincie, en is het wachten nu beu.

Een bewonersgroep in Roermond dreigt met een bezetting van de weg als de geluidsschermen langs de N293-Noord in Roermond niet snel worden verhoogd en verlengd. De passerende vrachtwagens over deze verbindingsweg tussen de A73 en industrieterrein Roerstreek zijn vanaf de tuinen van de wijk Kitskensberg goed zichtbaar. Bovendien torent de hoogbouw naast de weg boven de schermen uit. De bewonersgroep praat al sinds november hierover met de provincie, en is het wachten nu beu.

Reageer op dit artikel