nieuws

Balansventilatie via webserver aansturen

bouwbreed

Inatherm heeft de serie balansventilatie-apparaten uitgebreid met de energiezuinige VEX 280. De unit heeft een ingebouwde webserver voor het aansturen via het TCP/IP protocol. Het is een geheel nieuwe unit, voorzien van een roterende warmtewisselaar met een rendement van 80 procent.

Inatherm heeft de serie balansventilatie-apparaten uitgebreid met de energiezuinige VEX 280. De unit heeft een ingebouwde webserver voor het aansturen via het TCP/IP protocol. Het is een geheel nieuwe unit, voorzien van een roterende warmtewisselaar met een rendement van 80 procent.
De unit kan 18.300 kubieke meter per uur aan en is desondanks niet groter dan een deuropening van 900 bij 2000 millimeter. De ventilatoren zijn trillingsvrij opgehangen.

Reageer op dit artikel