nieuws

Arcadis controleert glasvezelnetwerken

bouwbreed

Arcadis gaat voor Reggefiber aangelegde glasvezelnetwerken in Nederland controleren. Het gaat om de kwaliteitscontrole op de bouw van de aansluitingen naar de woning om daarmee een efficiënte bedrijfsvoering en de waarde van het netwerk te waarborgen. Arcadis wil per jaar 300.000 woningen controleren. Daarbij hoort een potentiële omzet van bijna 4 miljoen per jaar. Eerder voerde Arcadis soortgelijke controles al uit voor het glasvezelnet van Amsterdam. Reggefiber is voor 59 procent onderdeel van Reggeborgh Glasvezel Investeringen. Het resterende belang is sinds vorige maand van KPN.

Arcadis gaat voor Reggefiber aangelegde glasvezelnetwerken in Nederland controleren. Het gaat om de kwaliteitscontrole op de bouw van de aansluitingen naar de woning om daarmee een efficiënte bedrijfsvoering en de waarde van het netwerk te waarborgen. Arcadis wil per jaar 300.000 woningen controleren. Daarbij hoort een potentiële omzet van bijna 4 miljoen per jaar. Eerder voerde Arcadis soortgelijke controles al uit voor het glasvezelnet van Amsterdam. Reggefiber is voor 59 procent onderdeel van Reggeborgh Glasvezel Investeringen. Het resterende belang is sinds vorige maand van KPN.

Reageer op dit artikel