nieuws

Achthonderd nieuwe huizen in Amersfoort

bouwbreed Premium

Rond de Hogeweg in Amersfoort verrijzen zo’n 800 woningen. De gemeenteraad is akkoord gegaan met het bouwplan. Het bouwplan omvat zowel woontorens als eengezinswoningen. Om de bouw mogelijk te maken wordt een aantal flats gesloopt. Ook zal een aantal tuindersbedrijven moeten wijken. In het gebied komt verder een zwembad. De Hogewegzone, onderdeel van het plan Amersfoort Vernieuwt, ligt tussen de wijken Liendert en Schuilenburg.

Rond de Hogeweg in Amersfoort verrijzen zo’n 800 woningen. De gemeenteraad is akkoord gegaan met het bouwplan. Het bouwplan omvat zowel woontorens als eengezinswoningen. Om de bouw mogelijk te maken wordt een aantal flats gesloopt. Ook zal een aantal tuindersbedrijven moeten wijken. In het gebied komt verder een zwembad. De Hogewegzone, onderdeel van het plan Amersfoort Vernieuwt, ligt tussen de wijken Liendert en Schuilenburg.

Reageer op dit artikel