nieuws

Aardbeving treft Japan

bouwbreed Premium

De aardbeving die Japan zaterdag trof heeft een ravage aangericht in een dunbevolkt gebied enkele honderden kilometers ten noorden van Tokio Als gevolg van de beving, met een kracht van 7,2 op de schaal van Richter, werden nieuwe ravijnen gevormd en raakten door aardverschuivingen wegen geblokkeerd. Verschillende infrastructurele werken werden vernield, zoals deze brug op de foto bij de stad Ichinoseki. Als reactie op de vele aardbevingen is er in Japan fors geïnvesteerd in aardbevingsbestendig bouwen.

De aardbeving die Japan zaterdag trof heeft een ravage aangericht in een dunbevolkt gebied enkele honderden kilometers ten noorden van Tokio Als gevolg van de beving, met een kracht van 7,2 op de schaal van Richter, werden nieuwe ravijnen gevormd en raakten door aardverschuivingen wegen geblokkeerd. Verschillende infrastructurele werken werden vernield, zoals deze brug op de foto bij de stad Ichinoseki. Als reactie op de vele aardbevingen is er in Japan fors geïnvesteerd in aardbevingsbestendig bouwen.

Reageer op dit artikel