nieuws

Wanden van staal

bouwbreed

In Maarssen plaatsen medewerkers van De Klerk langs het Amsterdam-Rijnkanaal staalwanden op elkaar tijdens de aanleg van een nieuwe damwand. Over een lengte van 800 meter slaat het bedrijf in opdracht van Rijkswaterstaat 14 meter diepe staalwanden de grond in omdat gebleken is dat door uitspoeling van het kanaal de planken te kort bleken om een stevige oever te garanderen. Omdat de 14 meter lange planken niet onder de brug passen, slaat het bedrijf eerst de 8 meter planken, om de 6 meter planken er vervolgens op vast te lassen. Het werk is naar verwachting eind juli klaar.

In Maarssen plaatsen medewerkers van De Klerk langs het Amsterdam-Rijnkanaal staalwanden op elkaar tijdens de aanleg van een nieuwe damwand. Over een lengte van 800 meter slaat het bedrijf in opdracht van Rijkswaterstaat 14 meter diepe staalwanden de grond in omdat gebleken is dat door uitspoeling van het kanaal de planken te kort bleken om een stevige oever te garanderen. Omdat de 14 meter lange planken niet onder de brug passen, slaat het bedrijf eerst de 8 meter planken, om de 6 meter planken er vervolgens op vast te lassen. Het werk is naar verwachting eind juli klaar.

Reageer op dit artikel