nieuws

Vernevelaar houdt stof in toom

bouwbreed Premium

De Spraystream 40 is een vernevelingsmachine die zeer fijne waterdruppels uitblaast. De druppels klonteren samen rond stofdeeltjes in de lucht, die daardoor neerslaan. Hierdoor vermindert de overlast van fijn stof, bijvoorbeeld bij het slopen van een gebouw, het breken van puin of de overslag van bulkmaterialen.

De Spraystream 40 is een vernevelingsmachine die zeer fijne waterdruppels uitblaast. De druppels klonteren samen rond stofdeeltjes in de lucht, die daardoor neerslaan. Hierdoor vermindert de overlast van fijn stof, bijvoorbeeld bij het slopen van een gebouw, het breken van puin of de overslag van bulkmaterialen.
Het apparaat staat op een driepoot of een aanhanger, kan 360 graden draaien en blaast de nevel onder een hoek van 10 tot 40 graden omhoog tot een afstand van 45 meter, eventueel met een correctie voor de windrichting. Het verbruik ligt tussen 3 en 9 liter water per uur.
De vernevelaar is ook leverbaar met een afstandsbediening, zodat een machinist vanuit een graafmachine de richting aan kan passen aan het stof. Distributeur van de Spraystream 40 is VB Savic Engineering in Menen (Lauwe) in België.

Reageer op dit artikel