nieuws

Uitbaggeren stadsgrachten Steenwijk

bouwbreed

De gemeente Steenwijk start dit najaar met het uitbaggeren van de stadsgrachten. De werkzaamheden worden in samenspraak met het waterschap Reest en Wieden en de provincie Overijssel uitgevoerd. Uit metingen is gebleken dat uitbaggeren noodzakelijk is.

De gemeente Steenwijk start dit najaar met het uitbaggeren van de stadsgrachten. De werkzaamheden worden in samenspraak met het waterschap Reest en Wieden en de provincie Overijssel uitgevoerd. Uit metingen is gebleken dat uitbaggeren noodzakelijk is.
Omdat de grachten niet in verbinding staan met ander water, probeert de gemeente de grachten nu ook schoon te houden. Wethouder Van der Terp van de gemeente Steenwijkerland zou graag zien dat de gemeente, het waterschap en de provincie een convenant sluiten over baggerwerkzaamheden. Het uitbaggeren van de Steenwijker stadsgrachten begint in september en zal naar verwachting in december worden afgerond.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels