nieuws

Tussen de liggers

bouwbreed

Tussen de nieuwe en de oude liggers van de Hollandse brug boort een medewerker van Strukton-Reef gaten. Daarin komt de wapening voor het beton waarmee de liggers worden verbonden. Veel ruimte voor het boren is er niet, zodat de boor regelmatig moet worden verlengd. Om de wapening komt een bekisting, waarna vanaf het brugdek het beton wordt gestort. Foto: Ronald Bakker

Tussen de nieuwe en de oude liggers van de Hollandse brug boort een medewerker van Strukton-Reef gaten. Daarin komt de wapening voor het beton waarmee de liggers worden verbonden. Veel ruimte voor het boren is er niet, zodat de boor regelmatig moet worden verlengd. Om de wapening komt een bekisting, waarna vanaf het brugdek het beton wordt gestort. Foto: Ronald Bakker
> NIEUWS 2

Reageer op dit artikel