nieuws

Tijdelijk geen opgraving in kasteel Valkenburg

bouwbreed

Als gevolg van procedurefouten heeft de Rijksdienst voor Archeologie de geplande opgravingen in de kasteelruïne in Valkenburg tijdelijk opgeschort. Het ging mis bij het opvragen van vergunningen. Die vergunningen moeten nu opnieuw worden aangevraagd.

Als gevolg van procedurefouten heeft de Rijksdienst voor Archeologie de geplande opgravingen in de kasteelruïne in Valkenburg tijdelijk opgeschort. Het ging mis bij het opvragen van vergunningen. Die vergunningen moeten nu opnieuw worden aangevraagd.
De opgravingen beginnen nu waarschijnlijk in augustus. Onlangs werd onder de vloer van de oude Ridderzaal een holle ruimte ontdekt. De Stichting Kasteel van Valkenburg zegt geen idee te hebben wat zich in die ruimte bevindt.

Reageer op dit artikel