nieuws

Ten Doeschate vertrekt na 23 jaar bij Reesink

bouwbreed

Bernard ten Doeschate, de bestuursvoorzitter van het beursgenoteerde handelsbedrijf Reesink, vertrekt. Hij zal volgend jaar mei worden opgevolgd door een driehoofdige directie van interne bestuurders. Dit kondigde Reesink vrijdag aan. Een reden voor het vertrek van Ten Doeschate is niet gegeven. Onder het 23-jarige bewind van Ten Doeschate vocht het bedrijf een langdurig conflict met de gemeente Apeldoorn uit over de verhuizing van Reesink van Zutphen naar Apeldoorn. Als gevolg van het conflict stapten in januari 2006 zeven wethouders van Apeldoorn op.

Bernard ten Doeschate, de bestuursvoorzitter van het beursgenoteerde handelsbedrijf Reesink, vertrekt. Hij zal volgend jaar mei worden opgevolgd door een driehoofdige directie van interne bestuurders. Dit kondigde Reesink vrijdag aan. Een reden voor het vertrek van Ten Doeschate is niet gegeven. Onder het 23-jarige bewind van Ten Doeschate vocht het bedrijf een langdurig conflict met de gemeente Apeldoorn uit over de verhuizing van Reesink van Zutphen naar Apeldoorn. Als gevolg van het conflict stapten in januari 2006 zeven wethouders van Apeldoorn op.

Reageer op dit artikel