nieuws

Speciale website met informatie over vak van monteurs

bouwbreed Premium

Brancheorganisatie BMWT heeft de website www.bmwt-monteur.nl gelanceerd. De website geeft uitleg over het vak monteur mobiele werktuigen. Reden voor de lanceringen is het groeiend aantal signalen van bedrijven in de materieelsector over een nijpend tekort aan personeel. De website is een van de middelen om met name jongeren te stimuleren voor het vak monteur mobiele werktuigen te kiezen.

Brancheorganisatie BMWT heeft de website www.bmwt-monteur.nl gelanceerd. De website geeft uitleg over het vak monteur mobiele werktuigen. Reden voor de lanceringen is het groeiend aantal signalen van bedrijven in de materieelsector over een nijpend tekort aan personeel. De website is een van de middelen om met name jongeren te stimuleren voor het vak monteur mobiele werktuigen te kiezen.
Op de website wordt onderscheid gemaakt in de uitstroomrichtingen ‘monteur mobiel intern transport’ en ‘monteur bouwmachines’. Ook worden de scholen genoemd waar beide opleidingen zijn te volgen en wordt een overzicht gegeven van bedrijven die werk aanbieden.
De stimuleringswebsite speelt in op jeugdige belangstelling door te verwijzen naar onderwerpen als het populaire Tractor Pulling en filmpjes te tonen waarin monteurs een verhaal vertellen uit de praktijk.

Reageer op dit artikel