nieuws

School als een stad

bouwbreed

School als een stad

Elf verschillend uitziende onderwijsgebouwen vormen samen het Deltion College in Zwolle. Het door AGS Architecten 0x26 Planners uit Heerlen ontworpen schoolcomplex moet volgens opdrachtgever Deltion College door de studenten worden beleefd als een kleine stad met in het hart een brede boulevard en enorme loopbruggen. Over dat alles heen realiseerde Brakel Atmos een glazen overkapping die (deels) wordt gedragen door een gigantisch kolomvrij spaceframe. Als finishing touch worden nu de zonweringselementen aangebracht..

Elf verschillend uitziende onderwijsgebouwen vormen samen het Deltion College in Zwolle. Het door AGS Architecten 0x26 Planners uit Heerlen ontworpen schoolcomplex moet volgens opdrachtgever Deltion College door de studenten worden beleefd als een kleine stad met in het hart een brede boulevard en enorme loopbruggen. Over dat alles heen realiseerde Brakel Atmos een glazen overkapping die (deels) wordt gedragen door een gigantisch kolomvrij spaceframe. Als finishing touch worden nu de zonweringselementen aangebracht..

Reageer op dit artikel