nieuws

Schindler heeft record deelnemers competitie

bouwbreed Premium

Met 957 aanmeldingen zegt Schindler een recordaantal inschrijvingen te hebben ontvangen voor zijn architectencompetitie. Deze wedstrijd heeft als ondertitel ‘Acces for all’ en zet architectuurstudenten uit heel Europa ertoe aan te denken over de toegankelijkheid van hun ontwerpen. Deels bedoeld om hindernissen voor lichamelijk gehandicapten al tijdens de ontwerpfase op te lossen, deels om moeders met kinderwagens vrij baan te geven en forenzen zonder omwegen door het openbaar vervoer te loodsen. Het onderwerp voor deze derde competitie van de Zwitserse liftenfabrikant is een braakliggend terrein in Wenen. Tot 1 augustus kunnen de deelnemers hun voorstellen indienen. Op 14 november maakt Schindler de winnaar bekend. De deelnemers komen van 95 architectenopleidingen uit 22 landen. In vorige aflevering dongen 504 gegadigden naar de Schindler Award.

Met 957 aanmeldingen zegt Schindler een recordaantal inschrijvingen te hebben ontvangen voor zijn architectencompetitie. Deze wedstrijd heeft als ondertitel ‘Acces for all’ en zet architectuurstudenten uit heel Europa ertoe aan te denken over de toegankelijkheid van hun ontwerpen. Deels bedoeld om hindernissen voor lichamelijk gehandicapten al tijdens de ontwerpfase op te lossen, deels om moeders met kinderwagens vrij baan te geven en forenzen zonder omwegen door het openbaar vervoer te loodsen. Het onderwerp voor deze derde competitie van de Zwitserse liftenfabrikant is een braakliggend terrein in Wenen. Tot 1 augustus kunnen de deelnemers hun voorstellen indienen. Op 14 november maakt Schindler de winnaar bekend. De deelnemers komen van 95 architectenopleidingen uit 22 landen. In vorige aflevering dongen 504 gegadigden naar de Schindler Award.

Reageer op dit artikel