nieuws

Reclame maken

bouwbreed Premium

SDLqWij proberen met dit project een beetje reclame te maken voor de bouwwereld. Het is namelijk nog steeds wat lastig om nieuwe mensen te vinden”, aldus Piet Strik van Kuiperbouw. Het Gelderse bouwbedrijf is samen met het Arentheem College in Arnhem in maart 2008 een leerproject voor vmbo’ers gestart. De scholieren knappen onder leiding van medewerkers van Kuiperbouw drie panden in de Arnhemse ‘prachtwijk’ Klarendal op. De leerlingen, waarvan ’90 procent de bouwwereld in wil’, mogen onder andere helpen met timmeren en het slopen van muurtjes. Op de foto laat leermeester Strik aan Ricardo Arends (15) zien hoe je een deurkozijnstelt.  

SDLqWij proberen met dit project een beetje reclame te maken voor de bouwwereld. Het is namelijk nog steeds wat lastig om nieuwe mensen te vinden”, aldus Piet Strik van Kuiperbouw. Het Gelderse bouwbedrijf is samen met het Arentheem College in Arnhem in maart 2008 een leerproject voor vmbo’ers gestart. De scholieren knappen onder leiding van medewerkers van Kuiperbouw drie panden in de Arnhemse ‘prachtwijk’ Klarendal op. De leerlingen, waarvan ’90 procent de bouwwereld in wil’, mogen onder andere helpen met timmeren en het slopen van muurtjes. Op de foto laat leermeester Strik aan Ricardo Arends (15) zien hoe je een deurkozijnstelt.  

Reageer op dit artikel