nieuws

Plegt-Vos neemtGeelen Bouw over

bouwbreed

Plegt-Vos wil Geelen Bouw uit Vleuten overnemen. Dat heeft de Oldenzaalse bouwer vrijdag naar buiten gebracht. Begin juli verwacht Plegt-Vos de overnameovereenkomst te kunnen sluiten. Eerst vindt echter nog een boekenonderzoek plaats.

Plegt-Vos wil Geelen Bouw uit Vleuten overnemen. Dat heeft de Oldenzaalse bouwer vrijdag naar buiten gebracht. Begin juli verwacht Plegt-Vos de overnameovereenkomst te kunnen sluiten. Eerst vindt echter nog een boekenonderzoek plaats.
Geelen Bouw is als bouwer en ontwikkelaar actief in de woning- en utiliteitsmarkt. De onderneming boekt met 140 werknemers een omzet van ongeveer 40 miljoen euro. Na de overname zal Geelen Bouw als “een volwaardige vestiging” van Plegt-Vos opereren, aldus het bedrijf.
Onder Geelen Bouw vallen onder meer de werkmaatschappijen Geelen Bouwprojecten, Geelen Bouw Service, Aannemingsbedrijf G.W. Geelen en Aannemingsbedrijf R. Middelkoop.
Met de acquisities slaat Plegt-Vos nadrukkelijk de vleugels uit richting de Randstad. Bovendien komt de bouwer een stap dichter bij het gewenste omzetdoel van 270 miljoen euro. Het aannemingsconcern boekte vorig jaar een bedrijfsopbrengsten van ongeveer 185 miljoen euro.

Reageer op dit artikel