nieuws

Nooit meer bijvullen

bouwbreed

Brotec International, actief in de on- en offroad-sector, zware indus-trie, voedings- en drankenindustrie en landbouw- en havensectoren, levert nu ook automatische olieniveauregelingen en smeersystemen van de Amerikaanse fabrikant Lincoln.

Brotec International, actief in de on- en offroad-sector, zware indus-trie, voedings- en drankenindustrie en landbouw- en havensectoren, levert nu ook automatische olieniveauregelingen en smeersystemen van de Amerikaanse fabrikant Lincoln.
Handmatig oliepeilen en tussentijds bijvullen is niet meer nodig. Dat betekent lagere onderhoudskosten, minder olieverbruik en minder tijdverlies door stilstand van voertuigen. Het systeem, dat OLC (oil level control) is genoemd, handhaaft voortdurend een optimaal olieniveau. Het is een gesloten systeem.
Brotec staat op de TKD op kavel 75.

Reageer op dit artikel