nieuws

Nieuwe Steen verhoogt verwachtingen 2008

bouwbreed

Nieuwe Steen Investments (NSI) heeft zijn verwachting voor het direct resultaat per aandeel over geheel 2008 verhoogd. Het vastgoedbedrijf gaat nu uit van een bedrag tussen de 1,36 en 1,42 euro, tegen 1,34 euro vorig jaar. Dat heeft NSI dinsdag bekendgemaakt bij de publicatie van cijfers over het eerste kwartaal.

Nieuwe Steen Investments (NSI) heeft zijn verwachting voor het direct resultaat per aandeel over geheel 2008 verhoogd. Het vastgoedbedrijf gaat nu uit van een bedrag tussen de 1,36 en 1,42 euro, tegen 1,34 euro vorig jaar. Dat heeft NSI dinsdag bekendgemaakt bij de publicatie van cijfers over het eerste kwartaal.
Het directe resultaat per aandeel in het eerste kwartaal was gelijk aan dat in de vergelijkbare periode vorig jaar en bedroeg 0,34 euro per aandeel. Het resultaat wordt geheel als interim-dividend in contanten uitgekeerd.
Vanaf het tweede kwartaal draagt ook de eind maart verworven kantorenportefeuille bij aan het directe resultaat. Dit is een van de redenen dat NSI de verwachting voor het directe resultaat per aandeel over geheel 2008 heeft verhoogd. De vastgoedportefeuille nam in het eerste kwartaal door verschillende aankopen in binnen- en buitenland toe met ruim 17 procent.

Reageer op dit artikel