nieuws

Milieuvriendelijke douchevloer

bouwbreed

Apollo Medical trekt de aandacht met een range milieuvriendelijke ondervloeren voor inloopdouches onder de naam eco-dec. Het zijn voorgevormde ondervloeren van 22 millimeter dik met het juiste afschot. Met dit product is het makkelijk om een douche te bouwen zonder opstaande randen, waar ook mensen die moeilijk ter been zijn gebruik van kunnen maken. De eco-dec ondervloer is gemaakt van gerecyclede kunststof. De inbouwdiepte van de sifon is slechts 70 millimeter. Een versie met een inbouwdiepte van 43 millimeter is in ontwikkeling. Het materiaal kan in elke gewenste vorm gezaagd worden. De bedoeling is de vloer op de ondervloer te lijmen en af te werken met tegels.

Apollo Medical trekt de aandacht met een range milieuvriendelijke ondervloeren voor inloopdouches onder de naam eco-dec. Het zijn voorgevormde ondervloeren van 22 millimeter dik met het juiste afschot. Met dit product is het makkelijk om een douche te bouwen zonder opstaande randen, waar ook mensen die moeilijk ter been zijn gebruik van kunnen maken. De eco-dec ondervloer is gemaakt van gerecyclede kunststof. De inbouwdiepte van de sifon is slechts 70 millimeter. Een versie met een inbouwdiepte van 43 millimeter is in ontwikkeling. Het materiaal kan in elke gewenste vorm gezaagd worden. De bedoeling is de vloer op de ondervloer te lijmen en af te werken met tegels.

Reageer op dit artikel