nieuws

Metamorfose voor Ogen

bouwbreed

Bouwbedrijf Heldoorn heeft het pand van opticien Jochem voor Ogen in Zwolle gerestaureerd. De winkel onderging een metamorfose door de eerste verdieping er bij te betrekken en de ruimten anders in te delen. Verder is de inpandige constructie gedeeltelijk gesloopt en vervangen door stalen portalen en is een roestvast stalen trap met glazen treden geplaatst. Het Zwolse bouwbedrijf begon de restauratie in februari dit jaar. Om voorbijgangers op de hoogte te brengen van de verbouwing plaatste Heldoorn een opmerkelijke bouwschutting en steigerdoek, waarop winkelmedewerkers en betrokken bouwvakkers staan afgebeeld. Vrijdag is de opening voor vaste klanten.

Bouwbedrijf Heldoorn heeft het pand van opticien Jochem voor Ogen in Zwolle gerestaureerd. De winkel onderging een metamorfose door de eerste verdieping er bij te betrekken en de ruimten anders in te delen. Verder is de inpandige constructie gedeeltelijk gesloopt en vervangen door stalen portalen en is een roestvast stalen trap met glazen treden geplaatst. Het Zwolse bouwbedrijf begon de restauratie in februari dit jaar. Om voorbijgangers op de hoogte te brengen van de verbouwing plaatste Heldoorn een opmerkelijke bouwschutting en steigerdoek, waarop winkelmedewerkers en betrokken bouwvakkers staan afgebeeld. Vrijdag is de opening voor vaste klanten.

Reageer op dit artikel