nieuws

Maatregelen om lucht minder vuil te maken

bouwbreed Premium

Het stadsbestuur van Beijing neemt rigoureuze maatregelen om luchtvervuiling te minimaliseren. Tijdens de Spelen worden van hogerhand meer dan 1,5 miljoen auto’s van de weg geweerd. Bouwwerkzaamheden en zware industrieën worden stil gelegd. Graafwerk en het gieten van beton worden vanaf 20 juli opgeschort. Negentien zwaar vervuilende fabrieken kregen een aanschrijving om hun uitstoot met nog eens 30 procent te reduceren.

Het stadsbestuur van Beijing neemt rigoureuze maatregelen om luchtvervuiling te minimaliseren. Tijdens de Spelen worden van hogerhand meer dan 1,5 miljoen auto’s van de weg geweerd. Bouwwerkzaamheden en zware industrieën worden stil gelegd. Graafwerk en het gieten van beton worden vanaf 20 juli opgeschort. Negentien zwaar vervuilende fabrieken kregen een aanschrijving om hun uitstoot met nog eens 30 procent te reduceren.

Reageer op dit artikel