nieuws

Levende gevel

bouwbreed Premium

Aannemer VBK Bouw werkt aan de voorgevel van een nieuw beurs- en congresgebouw op de Amsterdam RAI. De gevel krijgt een metalen binnen- en buitenplaat met daartussen isolatie. Verder worden led-lampen in de buitenschil verwerkt voor projectie. Zo ontstaat een ‘levende gevel’. Het gebouw, dat ontworpen is door Benthem Crouwel Architekten, gaat begin 2009 open voor bezoekers. De bouw startte in het voorjaar van 2007. Met het werk is ruim 30 miljoen euro gemoeid.

Aannemer VBK Bouw werkt aan de voorgevel van een nieuw beurs- en congresgebouw op de Amsterdam RAI. De gevel krijgt een metalen binnen- en buitenplaat met daartussen isolatie. Verder worden led-lampen in de buitenschil verwerkt voor projectie. Zo ontstaat een ‘levende gevel’. Het gebouw, dat ontworpen is door Benthem Crouwel Architekten, gaat begin 2009 open voor bezoekers. De bouw startte in het voorjaar van 2007. Met het werk is ruim 30 miljoen euro gemoeid.

Reageer op dit artikel