nieuws

Laatste windmolenplan Noordzee van RWE

bouwbreed

Energiebedrijf RWE heeft de laatste vijf plannen ingeleverd voor windparken op de Noordzee. In verband met een nieuw stelsel voor vergunningen, waarbij de overheid de Noordzee in kavels heeft opgedeeld, en de beëindiging van het huidige beleid worden nieuwe initiatieven niet meer in behandeling genomen. De teller voor het totaal aantal initiatieven voor windenergie op de Noordzee staat nu op 77.

Energiebedrijf RWE heeft de laatste vijf plannen ingeleverd voor windparken op de Noordzee. In verband met een nieuw stelsel voor vergunningen, waarbij de overheid de Noordzee in kavels heeft opgedeeld, en de beëindiging van het huidige beleid worden nieuwe initiatieven niet meer in behandeling genomen. De teller voor het totaal aantal initiatieven voor windenergie op de Noordzee staat nu op 77.
Alleen over de vergunningaanvragen, inclusief MER, die vóór 1 maart 2009 volledig zijn afgehandeld, neemt het ministerie van Verkeer en Waterstaat nog een besluit.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels