nieuws

Imtech scoort voor 46 miljoen Spaanse orders

bouwbreed

Imtech heeft in Spanje opdrachten ontvangen ter waarde van ruim 46 miljoen euro. De technisch dienstverlener neemt het technische onderhoud en beheer van twee winkelcentra, een hotel, sportclub en een chemisch researchcentrum voor zijn rekening. De gebouwen staan in Madrid en Barcelona. Imtech is al jarenlang actief in en rond Madrid, Valladolid, Barcelona, Valencia en sinds 2007 Sevilla.

Imtech heeft in Spanje opdrachten ontvangen ter waarde van ruim 46 miljoen euro. De technisch dienstverlener neemt het technische onderhoud en beheer van twee winkelcentra, een hotel, sportclub en een chemisch researchcentrum voor zijn rekening. De gebouwen staan in Madrid en Barcelona. Imtech is al jarenlang actief in en rond Madrid, Valladolid, Barcelona, Valencia en sinds 2007 Sevilla.

Reageer op dit artikel